Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Vučić hladno optužio Kosovske Srbe: Nisu Srbi iz Srbije, nego srbi sa Kosova pobunili

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se napad u Banjskoj dogodio nakon što su se “neki kosovski Srbi” pobunili podizanjem barikada i odgovorom kosovskoj policiji.

On je u televizijskom obraćanju uživo u nedelju uveče rekao da su “trojica Srba sa Kosova ubijena – dva od snajpera, dva su teško ranjena, a postoji bojazan od ubistva i četvrte osobe”.

„Pobunili su se Srbi, a ne ljudi iz centralne Srbije, kako su lagali u prištinskim medijima, već sa Kosova, ne želeći da trpe teror [kosovskog premijera Aljbina] Kurtija“.

„Ni na koji način ne želim da opravdam ubistvo albanskog policajca, niti ga mogu opravdati. To je čin za svaku osudu i to je nešto što nikome nije trebalo”, rekao je Vučić.

Prema njegovim riječima, kao i uvijek jedini krivac za ono što se dešava na sjeveru je “Aljbin Kurti”.

“Nismo mogli ranije da govorimo, jer nemamo efektivnu kontrolu na Kosovu od 1999. godine. Trebalo nam je mnogo vremena da istražimo šta se desilo”, rekao je Vučić.

Go to TOP