Uhapšeno više lica koji su traženi od suda

Veliki broj osumnjičenih za kojima policija traga i ostalih osuđenih od strane sudova uspjeli su da uživaju u slobodi bekstvom. Do trenutka kada budu identifikovani i budu poslati na odlsuženje kazne.

Upravo u srijedu saznaje da je policija uhapsila neke osobe tražene po sudskom nalogu.

Prvobitno u glavnom gradu uhapšene su tri osobe koje je tražio Osnovni sud u Prištini zbog raznih krivičnih dela.

Jedan od njih, I.K., star 26 godina, uhapšen je nakon što ga je policija zaustavila radi provjere i ispostavilo se da se nalazi na listi za traženim osobama. Isto lice oglašeno je krivim za krivično djelo “trgovina ljudima” i kazna mu je zamijenjena novčanom kaznom i kaznom zatvora. Nakon sprovedenog u stanicu na policijske procedure, upućen je u jedan od popravnih centara.

Dok su druga dvojica uhapšena u ulici “Bedri Šalja” u Prištini. Dok saznajemo da je riječ o S.D. i K.T., za kojima se tragalo nakon što su osuđeni za krivično djelo “Neovlašteno držanje opojnih droga, psihotropnih ili sličnih supstanci”.

U međuvremenu, u Prizrenu je uhapšeno lice koje traži sud zbog krivičnog dela „Prevara“. Mladić E.T. je uhapšen u ulici “Silejman Rotla” i potom poslat u zatvor u Prizrenu na izdržavanje kazne.

Dok je drugi osumnjičeni uhvaćen u Južnoj Mitrovici, a radi se o A.B., starom 23 godine, koji se takođe nalazio na spisku traženih lica, jer je imao aktivnu poternicu raspisanu od strane suda.

Go to TOP