Ubistvo u Prištini: Razbojnici vatrenim oružjem, ubili suprugu savjetnika Pacolija

Kosovska policija objavila je informacije o teškom ubistvu koje se večeras dogodilo u Prištini, u kojem je od pucnjave izgubila život žena. Žrtva je supruga Naima Murseljija, bivšeg savjetnika bivše Bedžeta Pacolija.

Slučaj se, kako se sumnja, dogodio u vrijeme dok su Murselji zajedno sa suprugom i djecom bili u automobilu, kada su ih iznenada napali razbojnici, koji su ih opljačkali.

Na osnovu Murseljijevog iskaza koji je dao policijskim istražiteljima, naveo je da su pljačkaši prvo tražili njegove dragocjenosti, uzimajući novac i telefone.

Ova užasna situacija razbojnici su prisilili Murseljija da izvadi djecu iz automobila, ali je tu ostala njegova supruga, koja je nažalost ubijena.

Ovo su samo neki od detalja koje je Murselji II izjavio policiji, a prema do sada prikupljenim informacijama, očekuje se proširenje istrage.

Policija je potvrdila vijest i objavila da je tijelo pronađeno u automobilu.

„Oko 20:20 dobili smo informaciju o pucnjavi u ulici „Dalip Alshiqi“ u Prištini.
Policija i ljekari Hitne pomoći odmah su izašli na lice mjesta, gdje su zatekli osobu u automobilu bez znakova života. Smrt nastradale (žene) konstatovala je ljekarska ekipa na mjestu događaja.

Prema prvim informacijama, sumnja se da se radi o ubistvu iz vatrenog oružja.
Policija je u koordinaciji sa Tužilaštvom pokrenula uviđaj i preduzimanje svih istražnih i istražnih radnji, koje bi pomogle u rasvjetljavanju događaja i potpunom rasvjetljavanju slučaja”, saopšteno je iz Policije.

Go to TOP