Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

U manastiru Banjska opkoljeno se nalazi višedesetina naoružanih napadača na policiju

Ubistvo policajca tokom ranih jutarnjih sati i ranjavanje još jednog na severu zemlje izazvalo je brojne reakcije u zemlji. Ali saga o ranom jutarnjem napadu još nije završena.

Iz medijskih izvora saznajemo da se oko “30 naoružanih napadača zabarikadiralo u manastir Banjska i da su opremljeni teškim naoružanjem”.

Prema ovim međunarodnim sigurnosnim izvorima, “ova grupa je izolovana i ostaje čudno zašto su se zabarikadirali unutar vjerskog objekta kada su imali priliku otići”.

“Čini se da imaju politički cilj osim terorističkog napada na policiju”, kažu izvori.

Isti izvori su za medijske izvore rekli da „KFOR i EULEX nisu izrazili interes da intervenišu jer ne predstavljaju povredu suvereniteta Kosova. Ostaje da se policija dalje bavi ovim slučajem”.

Takođe je vidljivo da je oblast oko manastira blokirana i nalaze se policijske jedinice a da su od ranih jutarnjih počeli konktakti diplomata sa premijerom Kurtijem i srbijanskim predsednikom Vučićem.

Go to TOP