Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Svečlja: Naređenje da se granata baci na severu zemlje, je stiglo od Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Đeljalj Svečlja rekao je da bacanje vojnih ručnih bombi od strane grupa iz “kriminalnih grupa” ne može odbiti pravdu.

Svečlja je naglasio da je “naredba za ovo krivično delo došla od bivšeg ministra propagande u vreme Miloševića Aleksandra Vučića”.

„Zločini počinjeni tokom rata na Kosovu biće gonjeni do kraja, dok bacanje vojnih ručnih bombi od strane kriminalnih grupa ne može da odbije pravdu“, napisao je Svečlja.

On je istakao da je granata bačena u znak revolta protiv hapšenja trojice Srba zbog zločina počinjenih nad civilnim stanovništvom tokom rata na Kosovu.

„Iz nadležnih jedinica Kosovske policije, nakon dužeg angažovanja i uz osnovane sumnje, uhapšena su 3 srbina zbog zločina počinjenih nad civilnim stanovništvom tokom rata na Kosovu. Isti se sumnjiče da su bili saučesnici u mučenju, ranjavanju, ubistvima, deportacijama i masakrima nad Albancima u Vučitrnu, okolnim selima i zatvoru u Smrekovnici“, napisao je Svečlja.

“U znak revolta protiv hapšenja ovih osoba, kao poruka našem pravosuđu i u cilju terora naših građana, kriminalne grupe su sinoć bacile vojne ručne bombe na Bošnjačku mahalu”.

„Inspiracija, podrška i nalog za ovo krivično delo potekao je od bivšeg ministra propagande u vreme Miloševića Aleksandra Vučića. Srbija je izvršila genocid na Kosovu. Srbija, na čelu sa Vučićem, ne samo da ne prihvata ovu činjenicu, već veliča ratne zločince. Dokaz njenog nepromijenjenog stava je i samo planiranje čina bacanja granate”.

Go to TOP