Rejhan Abdi: Realizacija kapitalne investicije, Uskoro zavrsetak radova na dalekovod u selu Nebregošte

Pripremio Berzat Berzati 12.09.2023

Iako je unazad 20 godina selo Nebregošte i Manastirica u problemima sa dalekovodom, do nedavno su se od predhodnih vlasti samo davala obećanja koja nisu nikad ispunjena. Ovih dana je došlo do napretka u završetku ovog projekta uz neprikosnoven rad zamenice premijera Emilije Redžepi i mještanina ovog sela Rejhana Abdi. Naime poslije neumornog rada ostvaren je rezultat povodom postavljana stubova koja će znatno poboljšati napajanje ovih sela električnom energijom.

Tim povodom obratio se i savetnik u Vladi Kosova Rejhan Abdi ujedno i meštanin ovog sela koji je podelio i ovu vest.

Poštovani sugrađani,

Sa zadovoljstvom delim vesti o značajnom napretku u realizaciji projekta izgradnje dalekovodne mreže za sela Nebregošte i Manastirica. Ovaj projekat predstavlja ključnu infrastrukturnu inicijativu za našu zajednicu, a radovi su u punom jeku.

Napredak u projektu je rezultat ogromnog napora, podrške i odlučnosti ključnih aktera. Zamenica premijera, Emilija Redzepi, je pokazala je neumornu predanost i zalaganje za završetak ovog projekta, osiguravajući podršku koja je ključna za postizanje naših ciljeva. Rezultat rada zamenice premijera Redžepi kao i rad kabineta je obezbeđivanje i postavljanja dodatnih šest stubova za selo Nebregošte.

Ministarstvo Ekonomije je nakon više sastanka razumeo značaj ovog projekta za lokalnu zajednicu, što je omogućilo brži napredak u realizaciji dalekovodne mreže.

Dalje Rejhan Abdi se zahvalio i generalnom direktoru KEDS-a, kao i operativnom direktoru KEDS-a Bujaru Jupaju, koji je podržao zahtev za postavljanje dodatnih šest stubova za Nebregošte.

Njegova podrška i odobrenje za realizaciju ovog zahteva predstavljaju veliki korak napred ka kompletiranju ovog projekta. Radujemo se početku realizacije ovih dodatnih stubova, čime će se poboljšati električna infrastruktura i pristup električnoj energiji za naše zajednice.

Svaki korak u ovom projektu predstavlja simbol zajedničkog napora ka poboljšanju infrastrukture i životnih uslova naših sugrađana. Verujemo da će završetak ovog projekta imati izuzetno pozitivan uticaj na našu zajednicu, omogućavajući stabilnost i pristup električnoj energiji svim domaćinstvima u našim selima.

Hvala svima na podršci i uloženom trudu u ostvarenju ovog važnog projekta.

Rejhan Abdi savetnik zamenice premijera Emilije Redžepi

Go to TOP