Prije 3 godine polugola je prekinula finale Lige prvaka, a evo gdje je Kinsey Wolanski danas

Prošlo je gotovo tri godine otkako je polugola Kinsey Wolanski utrčala na stadion za vrijeme finala Lige prvaka. Danas, njeni obožavatelji složili bi se kako izgleda podjednako dobro, a ona je vrlo dobro znala kako iskoristiti slavu koju je stekla preko noći.

Kinsey je 2019. dospjela na svjetske naslovnice kada je protrčala terenom za vrijeme nogometnog okršaja Liverpoola i Tottenhama. Odjevena samo u oskudni kupaći kostim, ispostavilo se kako se njen nastup desio u svrhe promocije porno stranice njenog tadašnjeg dečka.

Iako je nakratko završila u zatvoru, ovo joj je omogućilo slavu mnogo veću nego što je to dobila spomenuta web stranica zbog koje je ovo i učinila.

Kinsey danas ima preko 3,6 miliona pratitelja na Instagramu na kojem svakodnevno dijeli različite sadržaje iz svog života. Uglavnom je riječ o putovanjima na luksuzne destinacije te “vratolomijama” gdje ova profesionalna kaskaderka pokazuje kako skače padobranom ili u more te vozi helikopter za šta je dobila i dozvolu.

Iako je od svog nastupa, kojeg je nekoliko puta od 2019. pokušala i ponoviti, dobila brojne ponude za posao, ona je odlučila pokrenuti svoj biznis – vlastitu liniju odjeće Kinsey Fit gdje joj uspješno ide prodaje odjeće za fitness.

“Nakon što sam izašla iz zatvora, sa 300.000 pratitelja na Instagramu prešla sam preko dva miliona. Ne možete kupiti takvu vrstu publiciteta”, rekla je pa nastavila o liniji odjeće: “Željela sam premostiti jaz unutar fitness industrije i ponuditi visokokvalitetne tkanine koje nalazim širom svijeta po pristupačnim cijenama”.

Također, istakla je kako ima svoju licencu za nekretnine pomoću koje planira pokrenuti investicioni projekat koji će joj omogućiti trajne prihode.

Svog oskudnog nastupa, Kinsey se prisjetila i prošle godine, a tada je rekla: “Definitivno nisam bila spremna za ono što će uslijediti nakon te utakmice. Međutim, bila sam uzbuđena što ću pomjeriti granice i vidjeti kuda će to ići jer volim živjeti život punim plućima”, rekla je ona tada.

Ova 25-godišnjakinja je također u sretnoj ljubavnoj vezi sa 31-godišnjim poduzetnikom Chrisom Agrontom s kojim uživa u planiranju zajedničke budućnosti.

Go to TOP