Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ponovo barikade na ulazu i izlazu iz Leposavića

Kosovski Srbi počeli su da postavljaju barikade na ulazu i izlazu iz Leposavića i mogu se videti prva kolica sa šljunkom verovatno jer su kamioni na gradilištima. Grupa građana Kosova se okupila u blizini objekta opštine Leposavić da bi po instrukcijama iz najverovatnije proruskih grupacija izazvali incidente sobzirom da su oni koji su na budžetu Srbije ili planiraju da se prikopčaju u Beogradu u organizaciji vladajuće SNS i njihovih “aktivista”.

Policija je saopštila je da je pojačala mere bezbednosti kako bi obezbedila mirno okruženje za nove gradonačelnike. Malopre su demonstranti u Zvečanu uništili najmanje jedno vozilo policije koje je izgorelo dok kruži fotografija koja nije potvrđena o razbijenom prozoru takođe su prijavljeni i pucnji.

Pojačano kretanje kamiona na sjeveru na mjestima gdje su postavljene barikade.

Kako bi omeli rad novih gradonačelnika u četiri sjeverne opštine, danas su Srbi digli uzbunu dok je bilo snabdevanja strujom, te oni koji nisu otišli na proteste samim tim suprotstavili pozivu Vučića i njegove SNS okupili se ispred zgrada opština kako bi im spriječili ulazak čime kontroverzni bizissmen Radoičić i njegovi saradnici bili vredni u izazivanju državnosti domaćih institucija u Republici Kosovo.

Go to TOP