Policijska akcija na sjeveru: Ovo su dvojica osumnjičenih za kojima se traga, sarađivali su sa Spasojevićem

Akcija kosovske policije sprovedena u četvrtak u selu Ugljare Zubin Potok rezultirala je zaplijenom oružja i eksplozivnih naprava, kao i hapšenjem jedne osobe. Osumnjičeni je priveden i protiv njega je pokrenuta istraga,dok su još dvije osobe u bjekstvu.

Osoba koja je zbog nedozvoljene upotrebe i posjedovanja oružja završila u policijskom pritvoru je Stefan Spasojević – čija je fotografija objavljena juče.

Pored njegove kuće, tokom akcije koja se odvijala u Ugljaru, policija je izvršila raciju na još dvije lokacije, dok osumnjičeni još nisu uhvaćeni.

Lica za kojima policija traga su Dušan Janković i Jovan Đukić. Nešto od zaplijenjenog oružja pronađeno je u kući potonjeg.

Spasojević, Janković i Đukić osumnjičeni su da su u saradnji posjedovali i koristili nedozvoljeno oružje i druge nedozvoljene predmete.

Slučaj su potvrdili i iz Kosovske policije, kao i iznijeli detalje o akciji.

„Usled ​​zalaganja i rada policijskih službenika, prilikom pretresa kuće osumnjičenog Kosovara pronađeno je i oduzeto: puška M-48, dva patrona za lovačku pušku, četiri mobilna telefona. , laptop, ručnu bombu M -75 jugoslovenske proizvodnje, radio vezu “Baufeng” i taktički prsluk. U kući drugog osumnjičenog, takođe Kosovara, pronađeni su i oduzeti: pištolj sa magacinom “Zoraki 917-T”, kutija sa četiri (4) metka za pištolj, kapa sa srpskim grbom i dva grba sa srpskom zastavom . U vezi sa ovim slučajem, uhapšen je osumnjičeni kosovski muškarac, a odlukom tužioca osumnjičeni je priveden”.

Napomena: Osobe iz ovog članka smatraju se nevinim sve dok se njihova krivica ne dokaže pravosnažnom sudskom odlukom.

Go to TOP