Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Objavljen snimak: Huti oteli britanski brod

Na društvenim mrežama širi se snimka na kojoj se vidi kako jemenski Huti, pobunjenici koje podržava Iran, navodno helikopterom slijeću na teretni brod u Crvenom moru i zarobljavaju ga.

Na snimci se vide naoružani ljudi kako silaze iz helikoptera i otimaju Galaxy Leader u južnom Crvenom moru. Huti tvrde da je brod povezan s Izraelom.

Međutim, Izrael kaže da je bio u britanskom vlasništvu, a njime su upravljali Japanci. Premijer Izraela Benjamin Netanyahu tvrdi da je ovo čin iranskog terorizma.

Huti su dio regionalnog saveza koji je povezan s Iranom, a koji također uključuje Hamas i libanonski Hezbolah, iako nema dokaza da je Teheran jučer naredio zapljenu broda.

Huti su za vikend ponovno upozorili da će ciljati “sve brodove” povezane s Izraelom. Jahja Sarea, njihov vojni glasnogovornik, na Twitteru je rekao kako je to odgovor na “izraelsko-američku agresiju” te da to podrazumijeva brodove koji plove pod izraelskom zastavom ili njima upravljaju izraelske firme.

Go to TOP