Muškarac iz Dragaša koji je nedavno izgubio suprugu i ćerku u saobraćajnoj nesreći donirao 10 hiljada evra “Down sindrom Kosovo”

Udruženje “Down Syndrome Kosovo” saopštava da je Vljoran Krasnići iz sela Buče opština Dragaš, koji je u tragičnoj nesreći 3. juna ove godine izgubio trogodišnju ćerku Jetu i suprugu Valentinu, odlučio da donira ̈ udruženju članica čiji je bila i djevojčica Jeta, novac za koji su građani prikupili za pomoć porodici u ovoj teškoj situaciji.

“Naša članica zajedno sa svojom majkom preminula je danas od posljedica tragične nesreće. Nesreća se dogodila kada su se dvoje roditelja zajedno sa Jetom vraćali iz našeg centra u Prizrenu u svoju kuću u Dragašu. U znak zahvalnosti za svu podršku koju je Udruženje osoba sa Dawnovim sindromom Kosova pružilo porodici, Jetin otac g. Vljoran Krasnići, odlučio je da donira ̈ našem udruženju novac koji su građani prikupili za pomoć porodici u ovoj teškoj situaciji. Ova donacija je izuzetan i osjetljiv gest, koji će pomoći u održavanju usluga i podrške drugoj djeci sa Downovim sindromom. U ime celog tima Udruženja osoba sa Dawnovim sindromom Kosovo, izražavamo srdačnu zahvalnost i duboko poštovanje za ovaj velikodušni gest. Donacija učinjena u Jeetino ime snažan je dokaz ljubavi njenog oca, zahvalnosti i posvjećenosti našem udruženju.

Riječi ne mogu opisati bol koji osjećamo zbog gubitka Jete i njene majke Valentine, nastavit ćemo neumorno raditi na odavanju počasti njihovom sjećanju i podršci svakom pojedincu s Downovim sindromom kome je potrebna naša pomoć. S poštovanjem i saosjećanjem“, navodi se u saopštenju ovog udruženja.

Go to TOP