Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Jablanovićev brat koji je hapšen zbog trgovine narkoticima, deo kabineta gradonačelnika Leposavića

Već nekoliko mjeseci, Ljuljzim Hetemi se nalazi na mjestu gradonačelnika Leposavića. Njegova duga kosa postala je simbol otpora. Ali u ovoj misiji, Hetemi je izgleda okružen ljudima iz kriminalnog miljea koji su ranije bili pokorni službenici srbijanske vlade.

Marko Jablanović je imenovan za visokog funkcionera u opštini Leposavić. Marko je brat Aleksandra Jablanovića, bivšeg ministra za povratak i zajednice u Vladi Kosova koji je demonstrante u Đakovici nazvao divljacima kada su protestovali zbog jedne njegove izjave.

Prema dostupnim informacijama Marko Jablanović tereti za više krivičnih djela. Između ostalog, uhapšen je 2017. godine u Kraljevu u službenom automobilu Vlade Srbije. Poznat pod nadimkom “Divljak”, Marko Jablanović hapšen je nekoliko puta i na Kosovu za nasilje, nošenje oružja. Prema saznanjima Euleks ga je prije nekoliko godina obelježio kao dilera narkotika. Ali on je sada deo kabineta Ljuljzima Hetemija.

Marko Jablanović prema pisanju srbijanskih medija osuđen je na tri godine zatvora zbog trgovine heroinom.

Iako je Jablanović Aleksandar odustao zadnja dva dana pred lokalne izbore na sjeveru Kosova, to nije zaustavilo njegovog brata da bude deo kabineta Hatemija.

Jablanović Aleksandar kritikuje vladu Kurtija, ali izgleda da nema problema da njegov brat upravo bude deo vlade Vetvendosja.

Marko Jablanović je takođe bio prisutan na poslednjem sastanku Opštine Leposavić, gdje je učestvovao i zamjenik ministra Arber Vokri.

Do objavljivanja ovog teksta Ljuljzim Hetemi nije odgovarao na telefonske pozive.

Go to TOP