I Zukorlićeva stranka organizovano dolazi na kontramiting SNS-a

Ispred Skupštine Srbije za večeras u 19 časova zakazan je miting Srpske napredne stranke „Srbija nade“.

Od ranog jutra u prestonicu Srbije konstantno pristižu autobusi iz svih delova Srbije, a sudeći po registarski tablicama i iz regiona.

Predsjednik Stranka pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić je također najavio dolazak na miting.

Potpredsjednik SPP-a Rejhan Kurtović naveo je u saopštenju da će funkcioneri, članovi, aktivisti i simpatizeri te stranke organizovano danas doći u Beograd.

„Iz Sandžaka iz redova Stranke pravde i pomirenja stiže najveća podrška ovom skupu. Pored toga, odbori naše stranke iz Beograda i drugih gradova u punom kapacitetu daće svoju podršku“, kazao je Kurtović.

On je dodao da ta stranka, kao koalicioni partner SNS-a, čvrsto stoji uz svoje koalicione partnere i daje „maksimalnu podršku“ predsjedniku Srbije.

„Duboko smo svjesni svih izazova sa kojima se kao država i društvo suočavamo. U teškim trenutcima za državu potrebno nam je narodno i državno jedinstvo, što će najbolje pokazati večerašnji skup“, dodao je Kurtović.

Prema njegovim riječima, sa današnjeg skupa bit će jasno pokazana snaga naroda i kojim putem žele da idu građani Srbije, bez obzira na njihovu vjersku, nacionalnu i političku pripadnost.

Na miting su se zaputili i građani Sjenice predvođeni direktorom tamošnjeg Doma zdravlja Altanom Hamidovićem.

“Krenuli smo sa nadom da ćemo dovesti sve što vjerujemo u velika djela. Svim srcem za Srbiju i Aleksandra Vučića. Sjenica. Dr. Altan Hamidović sa svojim sugrađanima. Idemo na miting nade za bolju Srbiju”, kazao je Hamidović.

Go to TOP