Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Desetogodišnjak i njegova sestra se majčinim vozilom odvezli se 320 kilometara od kuće

Desetogodišnji dječak s Floride i njegova 11-godišnja sestra vozili su se 320 kilometara autoputem prema Kaliforniji u automobilu njihove majke nakon čega ih je zaustavila policija.

Kancelarija šerifa okruga Alachua saopštila je da su službenici uočili limuzinu na autoputu Interstate 75 u blizini Gainesvillea u sjevernoj Floridi nešto prije 4 sata ujutro u četvrtak. Majka djece prijavila je da je auto ukraden i da su njena djeca nestala četiri sata ranije u North Portu, gradu na jugozapadu Floride.

Policajci su, misleći da imaju posla sa kradljivcima automobila, izvukli oružje i naredili im da izađu.

“Na veliko iznenađenje primjetili su 10-godišnjeg vozača kako izlazi iz vozila zajedno sa svojom 11-godišnjom sestrom“, navodi se u saopštenju.

Djeca su rekla policiji da je djevojčica bila uznemirena što joj je majka oduzela elektronske uređaje zbog lošeg ponašanja, pa ju je dječak vozio u Kaliforniju. Djecu su ispitivali detektivi, koji su rekli da nema naznaka da ih je majka ili bilo ko drugi u kući maltretirao.

Majka je odbila da podnese tužbu i djeca su puštena.

Go to TOP