Da li gradonačelnik Dragaša laže?

Napisao: Kosovar HASI

Ovih dana imamo priliku da slušamo različite izjave u vezi sa prisustvom paralelnih struktura u Dragašu i pomoći ruskih organizacija koje distribuiraju na tom području.

Nakon izjave goranskog aktiviste Fatira Berzatija, da su srpske paralelne strukture i dalje aktivne u Dragašu i da se tamo deli pomoć, te da se sumnja na rusku kancelariju, dok je istovremeno za T7 rekao da nema potvrđene informacije i da nemože da potvrdi, odmah nakon toga je došla reakcija gradonačelnika Dragaša Bedžet Dželjadinija, koji je kategorički negirao da u Dragašu postoje paralelne strukture i ruska kancelarija, što se pokazalo kao blef, nakon mnogih objava činjenica i argumenta o prisustvu paralelnih struktura u Dragašu, koje su komentarisane i na fejsbuk profilu gradonačelnika Dželadinija, koji ih je kasnije obrisao.

Gradonačelniče, naslov nije uvreda, jer dobro znate da je vaša opština, opština u kojoj Gora i dalje traži da bude deo Zajednice srpskih opština na Kosovu, a vi to poričete?

Vi sigurno znate da su srpske paralelne strukture 100% aktivne, gde vi kao gradonačelnik imate koaliciju sa strankom Adema Hodže, koji je u poslaničkoj grupi Srpske liste i jedan od glavnih lidera srpskih paralelnih struktura u Gori da li poričete ovo?

Opština Gora je jedna od najposećenijih opština od strane Vlade Srbije i danas imate ove posete u medijima i društvenim mrežama, dovoljno je samo da potražite na Google, tamo imate priliku da ih vidite sve a ne gnjavite me lažnim izjavama ili se plašite da će se razbiti koalicija sa čelnicima paralelnih struktura u Gori.

Evo argumenta:

Neim Sahtijari, potpredsjednik JGP-a i zvanično gradonačelnik paralelne opštine Gore.

Link

Argument:

Da li znate skime zajedno vladate u opštini Dragaš, zašto je potrebna jedna koalicija sa srpskim paralelnim strukturama, da ne nabrajam dalje, šaljem vam neke od činjenica koje svjedoče prisustvo i aktivnosti paralelnih struktura u vašoj opštini, za šta zaista sumnjam da niste informisani o tome šta ima a šta ne u vašoj opštini, bilo bi dobro da se pokrenete ili tačnije informišete.

Link

Opština Gora u kojoj živi samo Goranci žele da uđu u sastav Srpske opštine na Kosovu ili ZSO

Objavljeno na zvaničnom sajtu Kancelarije za Kosovo Vlade Republike Srbije.

Link

Go to TOP