Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Billie Eilish tokom nastupa na festivalu se nespretno spotakla i pala naglavačke

Billie Eilish doživjela je nezgodu tokom svog nastupa na Coachelli u subotu navečer nakon što je pala na lice dok je bila na sceni koja je ostala u mraku zbog gašenja reflektora. Dvadesetogodišnja pjevačica ponovo je bila glavni izvođač na kalifornijskom muzičkom festivalu kada se vratila na drugi vikend Coachelle.

Nakon što je pjevala na podignutoj platformi, zvijezda se vratila na scenu kako bi izvela numeru “Getting Older”.

Kako su svjetla postepeno prigušena bina je bila skoro u potpunom mraku, nakon čega se moglo čuti kako pjevačica pada.

Eilish je nakon pada poviknula pa prasnula u smijeh. Potom je dodala kako je dobro i da je bio mrak te se spotaknula na neki od rekvizita na bini.

Nastavljajući s nastupom, rekla je: “Okej, hajde da plešemo”, prije nego što se ponovo nasmijala i protresla ruku od bola.

Nakon svoje sljedeće pjesme, ponovo je pomenula incident te pojasnila publici kako je stvarno pala na lice: “Bio je mrkli mrak. Vidite li taj kvadrat?”, pokazujući na predmet za koji je zapela.

Billie je bila glavna zvijezda festivala Coachella i prošlog vikenda te je nastupila s frontmenom benda “Blur” Damonom Albarnom, ali mnogi nisu znali ko je on i pretpostavljali su da je pjevačicin tata.

Go to TOP